In Featured

Algemene Informatie

Om jullie allemaal een ruimte te geven om samen te werken of af te spreken, heeft Flow haar eigen Discord Server opgezet. De Discord Server is vandaag live! Op de Discord kun je meerdere ruimtes bezoeken. De server heeft ruimtes waarin je samen kunt studeren, vragen kunt stellen aan andere studenten, games kunt spelen of gewoon kunt rondhangen en ontspannen! Verder biedt de server ruimtes specifiek voor je studie.

Je kunt in de server door de voorwaarden te accepteren die op het Discord staan. Daarna krijg je de juiste rol, gebaseerd op je studie, die je in staat stelt de ruimtes te zien en te gebruiken. Als je vragen of verzoeken hebt voor het Discord, kunt je een e-mail sturen naar internebetrekkingen@svflow.nl.

Discord Dinsdag

Op zoek naar een beetje routine? Dan hebben we goed nieuws voor je, want nieuw op de Flow Discord Server: Discord Dinsdag! Vanaf dinsdag 16 maart zal er eens in de twee weken een informele avond worden gehouden waar je andere Flow’ers kan ontmoeten, een spelletje kan spelen of gewoon gezellig kan kletsen.

Vanaf 19.00 uur zullen we om de week op dinsdag gezellig samenkomen, en iedereen is helemaal vrij in wat hij/zij wil doen gedurende de avond. Er zullen altijd mensen van het Dagelijks Bestuur aanwezig zijn om gezellig te babbelen.

Lijkt dit je leuk? Kom dan naar de Discord Dinsdag.

Neem deel aan de Discord!