In Aankomend Evenement, Evenementen

Het is nooit te laat voor een feestje! Op donderdag 29 april om 19.15 uur, maar twee dagen na Koningsdag, organiseren we een online Koningsdag Cantus in samenwerking met 8 andere studieverenigingen. Dus warm je stem op, zet je bier koud en trek al je oranje accessoires uit de kast! Maak je klaar om met volle borst mee te brullen met het Wilhelmus en meer Koningsdagsnummers via Zoom!

Als je helemaal in de feeststemming wilt komen, kun je een cantuspakketje bestellen voor slechts €5,-. Je kan het pakket op 28 april ophalen bij De Boekanier, precies op tijd om de verjaardag van de koning geheel in stijl te vieren! Aanmelden inclusief pakket kan tot zondag 18 april 23.59 uur.

Breng gerust al je huisgenoten of anderen uit je sociale bubbel mee, zover de coronamaatregelen het toelaten. Meld je hieronder aan en laat het feest maar beginnen! Inschrijven kan tot een uur voor het evenement.

Registraties

Hieronder staan twee registratieformulier voor de Combiparty: Koningsdag Cantus. Vul het formulier in wat voor jou van toepassing is! Het verschil tussen de formulieren is de aan- of afwezigheid van het cantuspakket.

Zonder een Cantuspakket

De registraties zijn open tot donderdag 29 april, 18.15 uur.

De registraties zijn gesloten.

Met een Cantuspakket

De registraties zijn open tot zondag 18 april, 23.59 uur.

De registraties zijn gesloten.