In Evenementen

Op 11 mei organiseert Flow, samen met studieverenigingen Asset | Economics en Asset | SBIT, de tweede editie van de Business Data Challenge. Tijdens dit evenement word je door de deelnemende bedrijven, VVA en KMPG, uitgedaagd aan de hand van een uitgebreide data-gerelateerde case, die in teams moet worden opgelost. Na afloop kun je, onder het genot van een diner, in contact komen met VVA en KMPG. Dit evenement is dus dé uitgelezen kans om in contact te komen met potentiële werkgevers en jezelf uit te dagen!

In de case werk je, samen met je team, naar een aantal mijlpalen toe. Tussen de mijlpalen door is er ruimte voor intermezzo’s en kleine energizers om je energie op peil te houden. Aan het einde van de case presenteren alle teams hun bevindingen en oplossing aan het bedrijf, waarna het beste team van elke case doorgaat naar de finale.

Nadat er een winnaar bekend is gemaakt door de jury is het tijd om over te gaan tot het diner. Tijdens dit diner kun je genieten van lekker eten en tegelijkertijd in contact komen met recruiters. Om dit mogelijk te maken zullen er verschillende rondes plaatsvinden met breakout rooms.

De registraties zijn geopend tot 5 mei, 23.59 uur. Registreer je nu en loop de kans om in contact te komen met bedrijven en je professioneel te ontwikkelen tijdens de case niet mis!

Blijf op de Hoogte!

Volg de Business Data Challenge op Facebook en/of Instagram en mis niets!

Registraties