In Evenementen
untitled-design-28

Tijdens TOP Week kun je niet alleen Tilburg en de universiteit ontdekken, maar ook de verenigingen zoals Flow! Tijdens verschillende momenten in de week kun je kennismaken met Flow! Zo kun je Flow bezoeken op de Explore 013 Fair van TOP Week. Verder kun je Flow tijdens TOP Week vinden in Klein Café Van Horen Zeggen. Hier organiseert Flow feesten, lunches, en nog veel meer… Bekijk de evenementen hierbeneden voor meer informatie:

Meet Flow

Elke dag vanaf 12.00 uur kun je het Kandidaatsbestuur en andere Flow’ers vinden in Klein Café Van Horen Zeggen. Je kunt niet alleen langskomen voor de gezelligheid en om een goed (drink)spel te spelen… Je kunt er ook genieten van heerlijke tosti’s en diverse drankjes. Bij Klein Café Van Horen Zeggen kun je de diverse aanbiedingen genieten, die wij voor je hebben geregeld!

Summer Beach Party

Op woensdag 25 augustus organiseert Flow een Summer Beach Party. In zomerse stijl wordt er gefeest bij Klein Café Van Horen Zeggen. Het feest zal plaatsvinden vanaf 21.00 uur. Kom en geniet van de zomerse vibes! Tijdens het feest kan je genieten van een leuke deal op cocktails… Dus kom zeker een kijkje nemen!

Flow in the Dark

Elke TOP Week organiseert Flow een Flow klassieker genaamd Flow in the Dark! Ben je in voor een glow in the dark feestje? Kom dan zeker even langs! Bij Klein Café Van Horen Zeggen zal het feest aftrappen om 22.00 uur. Er zullen weer aanbiedingen zijn op bier, shotjes en nog veel meer! Ben je klaar om te feesten? Kom dan naar Flow in the Dark!