In Evenementen

Na weken van stress voor de tentamens kunnen wij begrijpen dat je een avond lekker wil genieten van goede muziek en een borreltje. Daarom kun je met Flow naar de TOP Winterweek Cantus! Samen met andere Flow’ers kan je genieten van lekkere muziek, een biertje hier en daar en kan je nieuwe mensen leren kennen die nog moeten beginnen aan hun studie aan Tilburg University!

Dit jaar zal de TOP Winterweek Cantus plaatsvinden op 26 januari vanaf 19:00. Voor €12,50 kun jij genieten van deze cantus. Bij deze prijs is het bier niet inbegrepen, dit kan je daar ter plekke kopen.

Wil jij een leuke cantus meemaken na weken van tentamens? Schrijf je dan snel in, er is een beperkt aantal plekken beschikbaar! De deadline voor de inschrijvingen is 20 januari 23:59.

 

AO Waarschuwing: Tijdens deze cantus zal er door verschillende mensen alcohol genuttigd worden, en zal er luide muziek worden gedraaid. Mocht je hier problemen mee ervaren, neem dan contact op met onze accessibility officer via accessibilityofficer@svflow.nl.

This form is currently closed for submissions.