In Evenementen

Het semester staat weer op het punt van beginnen en dat gaan we vieren! Ben jij een eerstejaarsstudent en wil jij laten zien dat de Introductiecommissie ook aan jou moet denken voor de Olympische Spelen in Parijs 2024? Meld je dan aan voor de Eerstejaars Olympische Bier Spelen!

Op 9 februari testen we met een aantal (on)Olympische spellen de drinkvaardigheden van onze eerstejaarsstudenten. Voor €15,- ben je erbij als Café Philip wordt omgetoverd tot een echt olympisch stadion met onbeperkt bier. Meedoen aan de Olympische Bier Spelen geeft je dé perfecte mogelijkheid om te strijden tegen je vrienden, of om andere eerstejaarsstudenten te leren kennen.

De openingsceremonie begint om 19:30 en rond 22:00 worden de medailles verdeeld. De Olympische Bier Spelen zijn ideaal als je zin hebt in een biertje met een uitdaging!
Zorg ervoor dat je je op tijd aanmeldt, want de registraties sluiten op 5 februari om 23:59. Tot dan!

AO Waarschuwing: Bij deze activiteit zal er alcohol worden geschonken en kun je bij willekeurige mensen in een groepje worden geplaatst. Mocht je hierop tegen zijn, stuur dan een e-mail naar accessibilityofficer@svflow.nl.

This form is currently closed for submissions.