In Evenementen

Van 8 tot en met 10 september is het weer zover; het Introductieweekend van Flow zal dan plaatsvinden. Dit jaar is het thema The Big Flow Show! Hierbij zal het weekend staan in thema in verschillende films en series. Om dit jaar weer een geweldig weekend neer te zetten, zijn wij weer op zoek naar verschillende mensen die ons een handje kunnen helpen! Wij zijn dus op zoek naar een aantal mentoren, een manus, iemand voor de foto’s en een DJ om de commissie te helpen.

De rollen zoals hierboven benoemd houden als volgt in:

Mentor (papa of mama): Als mentor leid jij als het ware een groepje eerstejaarsstudenten om voor hun het Introductieweekend nog mooier te maken. Jij bent ook hun aanspreekpunt mochten zij vragen hebben over het studeren in Tilburg. Verder zorg jij ervoor dat het groepje lekker actief meedoet bij de activiteiten.. Alhoewel wij hieraan geen eisen stellen, is het wel makkelijk om in Tilburg te zijn en over een fiets te beschikken. Het is natuurlijk wel belangrijk dat je zelf enthousiast bent en aan de activiteiten meedoet die wij voor je klaarzetten.

Manus: Als Manus ben jij de rechterhand van de commissie. Jij helpt hen mee bij verschillende taken waar de commissie hulp bij nodig zal hebben. Jij zal een cruciale rol spelen in het overbrengen van het themaverhaal, en je zal meehelpen met dingen opzetten en opruimen. Daarnaast ben jij er ook mede verantwoordelijk voor dat de eerstejaars een onvergetelijke weekend te wachten staat! Jij moet van aanpakken houden. Het is ook handig om als Manus een autorijbewijs B te hebben!

Cameraman/Cameravrouw: Het is natuurlijk leuk dat er een introductieweekend is, maar het is natuurlijk nog leuker als je deze momenten later nog kan herbeleven. Daarom zijn wij ook zoek naar een cameraman/cameravrouw die leuke kiekjes vastlegt, en mooie filmpjes maakt zodat er een prachtige aftermovie gemaakt kan worden. Het is heel fijn als je enigszins ervaring hebt met een camera, en ongeveer weet hoe je moet filmen en monteren. Ook jij bent er medeverantwoordelijk voor dat je enthousiast bent en dat het gewoon een prachtig weekend word.

DJ: Dit weekend kan natuurlijk niet zonder goede muziek. Als DJ ben jij er verantwoordelijk voor dat de heetste platen worden gedraaid zodat mensen lekker los kunnen gaan. Mocht je hier al ervaring mee hebben, met een echte mixer of een simpele usb-kabel en laptop set-up, is dat natuurlijk super fijn. Jij bent, zoals elke andere crewmember, verantwoordelijk voor dat je super enthousiast bent over Flow en dit prachtige weekend!

Spreekt dit jouw aan en wil jij de Introductiecommissie helpen bij dit weekend? Meld je dan vóór 27 mei 23:59! Deelname aan het Introweekend als mentor, manus, cameraman/vrouw of DJ zal je €20 kosten, wat neerkomt op €15 korting ten opzichte van de reguliere prijs. Deze kosten zijn inclusief eten en de accommodatie.

This form is currently closed for submissions.