In Aankomend Evenement, Evenementen

Tijdens het Springbok Bedrijfsbezoek op 4 april worden recente projecten van Springbok getoond, waaronder het opzetten van onze eigen chatbot en het geven van aanbevelingen voor de grootste retailer van Nederland. Deze voorbeelden laten zien hoe je Data en Marketing kunt combineren! Je krijgt ook de kans om je te verdiepen in het voorspellen van de waarde van het klantenbestand van een bedrijf. Het bedrijfsbezoek zal van 14:00 tot 17:00 zijn.

Maar, wat is Springbok? Springbok is een digitale en creatieve agency die staat voor positieve groei. Met 6 kantoren in Nederland en België, waaronder in Den Bosch en Amsterdam, zitten zij altijd in het hart van de actie. Het team, dat bestaat uit meer dan 360 dataspecialisten, slimme strategen, tech-enthousiastelingen en creatievelingen, staat klaar om hand in hand met ambitieuze merken te werken aan groei die goed is voor iedereen én voor de planeet. Ze zijn er trots op samen te werken met een groeiend aantal bekende merken, zoals Hema, Akzonobel, Harman (JBL), Jumbo, Greenpeace, Zeeman en nog veel meer.

In het bijzonder willen we je uitnodigen om het Springbok Data team te ontmoeten! Een team van 40+ data enthousiastelingen gevestigd in Den Bosch. Hun ambitie? “”Het harnassen van en betekenis geven aan de data van onze klanten.”” Het team is onderverdeeld in 5 rollen: Data Scientists, Engineers, Analysts, Architects en Cloud Developers.

Ter afsluiting wordt de bar met speciaalbier van de tap ter beschikking gesteld. Uiteraard heeft de bar ook non-alcoholische drankjes en zullen er snacks aanwezig zijn!

Voor wie? Naast data heeft Springbok ook nog andere mogelijkheden binnen digitale marketing. We willen daarom benadrukken dat iedereen van harte welkom is!

Wat heb je nodig? Een grote glimlach 🙂 Verder is het ook handig als je een latptop meeneemt met daarop Python en een visualizer zoals PyCharm of Visual Studio Code.

Goed om te weten: De presentatie en casus tijdens het Bedrijfsbezoek zijn in het Engels, maar je moet de Nederlandse taal machtig zijn om bij Springbok aan de slag te kunnen omdat ze veelal werken voor Nederlandse klanten.

This form is currently closed for submissions.