In Aankomend Evenement, Evenementen

Gestrand op een verlaten eiland? Ahoy, er is een twist! Een piratenschip verschijnt: the Flow Of The Seven Seas. Alleen de meest kundige piraten kunnen hun plek claimen voor een ontsnapping. Navigeer door hindernisbanen, kraak geheime schatkaarten of verzamel je gouden munten tijdens strategiespellen. En dat is niet alles – bereid je stembanden voor op een karaokeavond en laat je piratenkarakter zien tijdens een onvergetelijke piratencantus.

Sluit aan tijdens het all-inclusive weekend van 17 mei tot de middag van 19 mei, vol met leuke activiteiten, eten, drinken en avonden met feest. En dat allemaal voor maar €65! Zorg ervoor dat je je op tijd aanmeldt voordat de plekken op zijn of voor de deadline van 26 April.

Welkom aan boord!

KORTING (mogelijk na 5 April):

Wil jij graag aansluiten bij het Verenigingsweekend dit jaar, maar wil je niet het volledige bedrag betalen? Dan hebben wij goed nieuws voor jou! Als je je aanmeld op de website van partnerbedrijf YER, dan krijg je een hele 10 euro korting! Het kost je maar maximaal 5 minuten, dus waarom zou je het niet doen?

Let op! als je korting wil dan moet je je inschrijven via zowel de website van Flow als de website van YER.

Krijg korting als je je hier inschrijft.

AO waarschuwing:

  • Tijdens dit weekend zal er alcohol aanwezig zijn.
  • Tijdens dit weekend zal er op sommige momenten harde muziek zijn.
  • Tijdens dit weekend zal je worden ingedeeld in groepjes die pas tijdens het weekend worden bekendgemaakt.
  • De activiteiten van dit weekend zullen pas tijdens het weekend bekendgemaakt worden.

This form is currently closed for submissions.