In Aankomend Evenement, Evenementen

Mis de spannende TSHD Career Days niet die plaatsvinden op 24 en 25 april als onderdeel van de Career Week! Het thema van dit jaar, Beyond Ambition, belooft een verrijkende ervaring te worden. Je kunt je nu inschrijven voor alumni sessies, bedrijfsworkshops, skill sessies en meer. Verzeker je van een plek door je van tevoren in te schrijven voor de workshops die jouw interesse wekken. Reageer snel, want het aantal plaatsen per sessie is beperkt.

Daarnaast kun je deelnemen aan een netwerkmarkt en een photobooth sessie, waar je in een ontspannen sfeer in contact kunt komen met bedrijven, alumni en medestudenten. Voor deze activiteiten hoef je je niet in te schrijven.

We zijn trots op onze samenwerking met verschillende partners om je deze fantastische mogelijkheden voor persoonlijke en professionele ontwikkeling te kunnen bieden! Toon je interesse en steun door je in te schrijven voor de evenementen en vergeet niet om ons op de hoogte te stellen als je plannen veranderen door je af te melden of een mail te sturen naar treasurer@svflow.nl.

Mis deze kans niet om te netwerken, te leren en te groeien tijdens de TSHD Career Days. Schrijf je nu in via de onderstaande link en maak deel uit van deze week vol waardevolle ervaringen en inzichten. Tot dan! Schrijf je hier in