In Aankomend Evenement, Evenementen

Maak je klaar om je carrièrepad te verbreden met de Skill Sessions. De line-up bestaat uit dynamische sprekers en boeiende workshops. Met het thema “Beyond Ambition” zullen deze sessies je helpen om je weg te vinden in de wereld van carrièremogelijkheden en je inspireren om de volgende stap te zetten richting je doelen. De volgende workshops komen aan bod:

  1. Planning a Career – How to make a real impact on the world.
    Deze workshop helpt deelnemers hun carrièredoelen af te stemmen op hun ambitie om een positieve impact te hebben op de wereld.
  2. Good Reasoning – How to navigate life’s complexities with logic.
    Deelnemers ontwikkelen vaardigheden in kritisch denken en logisch redeneren om weloverwogen beslissingen te nemen en effectief te navigeren door de complexiteit van het leven.
  3. From Passion to Profession – Unlocking the door to career success in the digital era.
    Deze vaardigheidssessie legt deelnemers uit hoe ze hun passies en interesses kunnen gebruiken in hun carrière in het digitale landschap.
  4. Just Do It – How to get over your writer’s block
    Deze workshop geeft praktische tips om schrijvers te helpen creatieve blokkades te overwinnen en de productiviteit van schrijvers te verhogen.

De workshops vinden plaats op 24 april van 13:00 tot 16:30 bij Dante. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus zorg ervoor dat je je snel aanmeldt via de volgende link: Schrijf je hier in voor de Skill Sessions

Mocht je na aanmelding helaas niet beschikbaar zijn, meld je dan af door een e-mail te sturen naar treasurer@svflow.nl.