In Evenementen

Van 2 tot en met 4 september is het weer zover; het Introductieweekend van Flow zal dan plaatsvinden. Dit jaar is het thema (#spannend) ‘Flow Around the World’! Om dit jaar weer een geweldig weekend neer te zetten, zijn wij weer op zoek naar verschillende mensen die ons een handje kunnen helpen! Dit jaar zijn wij op zoek naar een aantal mentoren, een Manus, een cameraman/vrouw en een DJ om de commissie te helpen.

De rollen zoals hierboven benoemd houden als volgt in:

Mentor (papa of mama): Als mentor leid jij als het ware een groepje eerstejaarsstudenten om voor hun het Introductieweekend nog mooier te maken. Jij bent ook hun aanspreekpunt mochten zij vragen hebben over het studeren in Tilburg. Verder zorg jij ervoor dat het groepje lekker actief meedoet bij de activiteiten. Alhoewel wij hieraan geen eisen stellen, is het wel makkelijk om in Tilburg te zijn en over een fiets te beschikken. Het is natuurlijk wel belangrijk dat je zelf enthousiast bent en aan de activiteiten meedoet die wij voor je klaarzetten.

Manus: Als Manus ben jij de rechterhand van de commissie. Jij helpt hen mee bij verschillende taken waar de commissie hulp bij nodig zal hebben. Jij zal een cruciale rol spelen in het overbrengen van het themaverhaal, en je zal meehelpen met dingen opzetten en opruimen. Daarnaast ben jij er ook mede verantwoordelijk voor dat de eerstejaars een onvergetelijke weekend te wachten staat! Jij moet van aanpakken houden. Het is ook handig om als Manus een autorijbewijs B te hebben!

Cameraman/Cameravrouw: Het is natuurlijk leuk dat er een Introductieweekend is, maar het is natuurlijk nog leuker als je deze momenten later nog kan herbeleven. Daarom zijn wij ook zoek naar een cameraman/cameravrouw die leuke kiekjes vastlegt, en mooie filmpjes maakt zodat er een prachtige aftermovie gemaakt kan worden. Het is heel fijn als je enigszins ervaring hebt met een camera, en ongeveer weet hoe je moet filmen en monteren. Ook jij bent er medeverantwoordelijk voor dat je enthousiast bent en dat het gewoon een prachtig weekend word.

DJ: Dit weekend kan natuurlijk niet zonder goede muziek. Als DJ ben jij er verantwoordelijk voor dat de heetste platen worden gedraaid zodat mensen lekker los kunnen gaan. Mocht je hier al ervaring mee hebben, met een echte mixer of een simpele usb-kabel en laptop set-up, is dat natuurlijk super fijn. Jij bent, zoals elke andere crewmember, verantwoordelijk voor dat je super enthousiast bent over Flow en dit prachtige weekend!

Spreekt dit jouw aan en wil jij de Introductiecommissie helpen bij dit weekend? Meld je dan voor 27 mei! Deelname aan het Introductieweekend als mentor, manus, cameraman/vrouw of DJ zal je €20,- kosten in verband met verblijf en eten.

Registraties

20220702_Introweekend Crew
Name
Name
First name
Last name

Dietary preference

Emergency contact

Payment

Payment

Bank BIC
ABN AMRO ABNANL2A
ASN BANK ASNBNL21
ING INGBNL2A
KNAB KNABNL2H
Rabobank RABONL2U
Regiobank RBRBNL21
SNS SNSBNL2A
Triodos Bank TRIONL2U

Role
Terms and Conditions