In Evenementen

Hey Flow’er! Het is tijd om de bestemming van onze jaarlijkse Citytrip aan te kondigen! Met bijnamen zoals ‘Hoofdstad van Europa’, of ‘De stad van de stripfiguren’ is Brussel verkozen tot onze bestemming! De stad is natuurlijk bekend om zijn herkenbare attracties zoals het Atomium of Manneken Pis, maar er zijn natuurlijk nog veel meer hoogtepuntjes te vinden!

De Citytrip zal plaatsvinden van vrijdag 18 tot en met zondag 20 november. De bus zal op vrijdagmiddag vertrekken vanaf de Tilburg University campus en zal weer op dezelfde plaats aankomen op zondag aan het einde van de middag. De kosten voor dit onvergetelijke weekend zijn 125 euro. Hierbij zijn de kosten voor vervoer, verblijf, één avondmaal en veel leuke activiteiten inbegrepen.
Wees snel met inschrijven, want, er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar! De inschrijvingen zijn geopend tot 11 november. Ga jij met ons mee op reis?

AO Waarschuwing: Bij een aantal activiteiten tijdens de Citytrip zal er onder andere luide muziek zijn. Daarnaast zullen er groepen worden gevormd die niet bekend worden gemaakt tot de activiteit zelf. Ook zijn er een aantal activiteiten geheim, deze zullen pas tijdens het weekend bekend worden gemaakt. Voor meer informatie kun je de Accessibility Officer webpagina bezoeken.

The registrations have closed.