In Evenementen

Wij leunen achterover terwijl AI onze SEO-artikelen schrijft?

Iedereen is hyped over de huidige AI-ontwikkelingen waarbij je moeiteloos fotolike afbeeldingen kunt maken, chef-waardige menu’s kunt genereren of grappige moppen kunt schrijven. De mogelijkheden lijken onbeperkt. Bij Indicia kijken ze naar de volgende stap: hoe kunnen we AI gebruiken om inkomsten te genereren, in plaats van het alleen als een gimmick te gebruiken? De Flow Business Day bij Indicia is een perfecte gelegenheid om de praktische implicaties van de betaalde openAI chatGPT API te ervaren in hun Seats and Sofas business case. Zorg dat je erbij bent op 15 maart van 14:00 tot 17:00! Inschrijven kan tot 14 maart om 12:00.

Voor hun klant Seats and Sofas verhoogt Indicia momenteel de organische vindbaarheid via SEO-teksten. Ze zullen laten zien hoe we dit proces proberen te vereenvoudigen en te stroomlijnen door te experimenteren met het inzetten van geautomatiseerde, tekstuele content via de openAI chatGPT API.

Door de API te gebruiken, traint Indicia hun eigen model: ze voeden de input van het model om reacties te creëren die overeenkomen met de tone of voice van onze klant. Door feedback te geven op de output van de API leert het model en wordt het bij elke iteratie nauwkeuriger.

Vragen waar ze tegenaan lopen:
– Is de geproduceerde inhoud van voldoende kwaliteit om te publiceren?
– Zal Google de AI-teksten bestraffen?
– Hoe bouwen we content op, bijvoorbeeld via het Pillar-paginamodel met kruisverbanden.
Deze real-life projectinzichten uit de verschillende studies die deel uitmaken van Flow vullen elkaar aan en versterken elkaar. Tijdens de workshop zullen we samen brainstormen om de roadmap van het project vorm te geven: wat is de ideale manier om ons model te optimaliseren? Wat is de beste manier om AI-gegenereerde inhoud te gebruiken? En welke andere mogelijkheden zijn er om te onderzoeken naast het genereren van tekstuele inhoud?

Hopelijk tot 15 maart!

This form is currently closed for submissions.