In Evenementen

De term ‘authenticiteit’ wordt gezien als synoniem voor wat men als echt en waar beschouwt. Het begrip van deze waarheid is in de loop der jaren echter veranderd als gevolg van opkomende technologie, omdat er gemakkelijk vertrouwd wordt op informatie die ons via internet wordt verstrekt. Het wordt bijvoorbeeld gelooft dat een navigatie-app ons de snelste route naar onze bestemming geeft, ook al is het tegendeel bewezen.

In een tijdperk waarin digitalisering de samenleving zo diep heeft beïnvloed tot de perceptie van wat echt is aan toe, ben je uitgenodigd om deel te nemen aan het Symposium van Studievereniging Flow, “Authenticity in the Digital Age”, waarin nagedacht zal worden over hoe opkomende technologieën ons begrip van authenticiteit hebben veranderd in meerdere domeinen.

Het Symposium vindt plaats op 24 april in het Black Box Theater in gebouw Esplanade. De deuren gaan open om 12:45 en het symposium begint stipt om 13:00 dus wees op tijd. Inschrijven kan tot 21 april 23:59 uur. Het Symposium zal duren tot ongeveer 15:30 waarna er een borrel zal zijn in Grand Café Esplanade. We kijken ernaar uit je daar te zien!

This form is currently closed for submissions.