In Evenementen

Van 10 mei t/m 30 mei vindt het vierde Lustrum van Flow plaats! Op deze pagina vind je een overzicht van alle leuke activiteiten die plaatsvinden om dit te vieren. Voor meer informatie over alle activiteiten kan je terecht op de Lustrum website.

Op 10 mei wordt het Lustrum officieel afgetrapt bij de Receptie. Je wordt welkom geheten met een gratis drankje en hebt even de tijd om bij te kletsen met de andere aanwezigen. Daarna wordt het Lustrum officieel geopend door de Lustrumcommissaris. Ook onze partner Indicia zal spreken, gevolgd door de Rector Magnificus van Tilburg University, Wim van de Donk. Flow’s Voorzitter sluit de speeches van de avond af, waarna er nog tijd is om wat te drinken en te netwerken met andere aanwezigen!

Trap samen met ons het Lustrum af op 11 mei. Tijdens deze avond blikken we terug op de afgelopen vijf jaar met mooie foto’s van voorgaande activiteiten die in deze jaren hebben plaatsgevonden. Dit is de perfecte kans om met (oude) vrienden herinneringen op te halen over de leuke jaren die je bij Flow hebt gehad en een ouderwetse Maandelijkse Borrel bij te wonen.

Op 12 mei heeft de Alumnicommissie een activiteit gepland speciaal voor alumni! Zoals gewoonlijk is er voldoende tijd en kansen om bij te praten met je oude Flow-vrienden, maar we hebben het wat spannender gemaakt. We organiseren een Muziekbingo, waar we onze liefde voor Flow combineren met onze liefde voor borrels en spelletjes. Niets mis met een ouderwetse competitie, toch?

De Muziekbingo wordt georganiseerd door een bedrijf met veel ervaring in muziekbingo’s, dus je bent verzekerd van een leuke avond! De avond zal ergens in Tilburg plaatsvinden en zal rond 19:45 beginnen. Een kaartje kost € 5,- en is inclusief toegang tot het evenement, bingokaarten en prijzen. En maak je geen zorgen, niet alleen winnaars gaan met een prijs naar huis. We hopen jullie daar allemaal te zien!

Op maandag 15 mei vindt de Tilburg Dag plaats! Dit is een dag bedoeld als eerbetoon aan de geweldige stad die we allemaal kennen en waar we van houden. Eerst gaan we de stad verkennen op een manier waarop je het  nog niet eerder hebt gedaan. Je wordt opgesplitst in kleine groepen en maakt een tour door de stad, waardoor je meer inzicht krijgt in de stad en onderweg leuke opdrachten doet. Daarna verzamelen we in ons prachtige Klein Café van Horen Zeggen voor een heerlijke barbecue, verzorgd door de Lustrumcommissie.

Wil jij onze leuke stad Tilburg nog beter leren kennen en de barbecue skills van de Lustrumcommissie testen? Koop dan zeker een kaartje!

De Flow Cantus VorteXXL wordt het hoogtepunt van het jaar met live muziek, klassieke meezingers en natuurlijk genoeg drankjes om de stemming er in te houden. Je krijgt de kans om in contact te komen met huidige en voormalig leden van Flow waarmee je verhalen kan delen en kan lachen. Ook krijg je hierbij de kans om een van de beste momenten van het studentenleven te herleven. Dus, zet het in je agenda, trek je beste outfit aan en bereid je voor op een onvergetelijke avond vol feest, vriendschap en plezier. De Lustrum Cantus heeft een karaoke-element dus het is een once-in-a-lifetime event dat je niet wilt missen. Zorg ervoor dat je je kaartje zo snel mogelijk koopt. Proost op 20 jaar Flow – en op nog veel meer!

Let op: het is mogelijk om de cantus bij te wonen zonder alcohol te drinken! Stuur een e-mail naar rein@flowlustrum.nl, en we zoeken voor u naar een optie op maat.

Na een nacht feesten gaat er niets boven een Chill Day om je batterijen op te laden en je weer op en top te voelen. En wat is een betere manier om dat te doen dan door met je vrienden van Flow samen te komen voor een heerlijke lunch? Het is een kans om elkaar over je lustrumervaringen bij te praten, te lachen en te genieten van lekker eten. Bovendien is het een goede manier om over je kater heen te komen die je over hebt gehouden aan de Cantus van de avond ervoor.

Koop dus nu je ticket voor de Chill Day. Een chille dag en lunch met je Flow-vrienden is namelijk precies wat de dokter heeft voorgeschreven. Neem de tijd om te ontspannen, op te laden en te genieten van het gezelschap van de mensen die je leven een beetje vrolijker maken.

Op 19 mei organiseert de Lustrumcommissie een reis naar de prachtige stad Leiden. Zie het als een city trip, maar dan in één dag. We reizen ‘s morgens met de trein naar Leiden en gaan ‘s avonds op dezelfde manier terug naar Tilburg.

In Leiden heeft de commissie verschillende dingen georganiseerd waarop je de stad kunt verkennen. Naast het zien van de stad is er één activiteit die bijna een traditie is geworden tijdens de citytrips van Flow door de jaren heen: een brouwerijbezoek! Om die traditie in leven te houden, gaan we op bezoek bij Brouwerij Pronck die speciaal voor ons hun brouwerij in hartje Leiden opent! Je hebt ook wat vrije tijd om zelf op pad te gaan en te dineren voordat we terugreizen naar Tilburg.

Op 26 en 27 mei vieren we Flow’s Lustrum IV met een waanzinnig Gala! Dit gala wordt niet zomaar een avondje uit, het wordt een tweedaagse beleving. In de middag worden we opgehaald in Tilburg en reizen we naar een prachtige locatie in België: Priorij Corsendonk, een oud klooster. Daar genieten we van een welkomstdrankje, een driegangendiner, een groots feest met open bar en een overnachting! Na wat een ongelooflijke nacht belooft te worden, genieten we van een ontbijt in de priorij voordat we terug naar Tilburg gaan. Het galaweekend wordt een van de hoogtepunten van ons Lustrumfeest, dus dat wil je niet missen!

Ben je klaar om het einde van een tijdperk met Flow te vieren? We zijn verheugd je uit te nodigen voor ons ‘Pullen Vullen’ slotfeest voor ons Lustrum! Dit is het evenement dat je niet wilt missen, want we vieren twintig ongelooflijke jaren Flow. Ook houden we een prijsuitreiking waarbij veel Lustrumbezoekers worden beloond met een trofee!

Pullen Vullen vindt plaats op de avond van 30 mei, in ons eigen Café Van Horen Zeggen. Deze avond gaan we niet alleen feesten, maar hebben we ook onze eigen Pullen Vullen. Hierbij hoort een exclusieve Vortex bierpul, die je voor een speciale prijs aan de bar kunt vullen. Er zal ook wat gratis bier zijn, dus je kunt je pul minimaal twee keer gratis laten vullen!

Er is een beperkt aantal tickets, dus zorg ervoor dat je ze op tijd bemachtigt. We kunnen niet wachten om met jullie te vieren op het slotfeest en afscheid te nemen van de geweldige twintig jaar die we samen hebben doorgebracht. Tot dan!