In Aankomend Evenement, Evenementen

Ontdek je pad op de Workshopdag! Ben je een eerstejaarsstudent die onzeker is over je toekomst? Of ben je een doorgewinterde student die zijn netwerk wil uitbreiden en zijn carrièreperspectieven wil vergroten? De Workshopdag vindt plaats op 16 november van 14:00 tot 17:00 in Reitse Toren.

 

Wat kun je verwachten:

  • Twee rondes van 1 uur durende workshops:
    • Ontworpen om je duidelijkheid en richting te geven in je academische en professionele reis.
    • Ideaal voor degenen die nog steeds hun passies verkennen en voor degenen die hun doelen willen verfijnen.
  • Netwerkborrel:
    • Leg contact met professionals uit diverse industrieën.
    • Maak waardevolle connecties voor jouw toekomst.

Aangeboden Workshops

Ronde 1 (14:00-15:00)

Als jij weet dat je het in je hebt om succesvol te worden in de wereld van IT en bent nog niet uitgeleerd. Dan is een IT-traineeship van Working Talent dé way to go. In het IT-traineeship leg jij de verbinding tussen jouw studie en de arbeidsmarkt. Vanaf dag één ga jij werken met innovatieve technieken en tools, zodat jij vol vertrouwen start bij één van onze opdrachtgevers. Met een IT-traineeship krijg je na de fundamenten de kans om je te specialiseren op bijvoorbeeld Data/Software development of Business & IT.

Uiteraard krijg je naast vele hard-skills ook soft-skill workshops. Working Talent biedt jou nu de unieke kans om alvast een van hun workshops te volgen die je ook zou krijgen als je bij hen begint! De workshop is dus zeer representatief en de perfecte gelegenheid voor jou om dit bedrijf te leren kennen. De workshop “Hoe krijg ik een baan” zal ingaan op hoe je je het beste kunt voorbereiden op een gesprek met een potentiële werkgever, inclusief do’s en don’ts. Ook zal Working Talent uitleggen hoe je de beste CV en LinkedIn pagina kan maken. Zorg dat je deze kans om waardevolle inzichten te krijgen niet!

AIESEC is ‘s werelds grootste door jongeren geleide non-profitorganisatie en actief in meer dan 125 landen. Onze missie is om jongeren te empoweren door middel van internationale vrijwilligers- en stagekansen, variërend van 6 tot 72 weken. In onze opmerkelijke reis van 75 jaar hebben we met trots meer dan 5.000 interculturele uitwisselingen gefaciliteerd, wat de groei van moedige leiders over de hele wereld heeft bevorderd.

Als strategische partner van de Verenigde Naties zijn we toegewijd aan het bevorderen van de Duurzame Ontwikkelingsdoelen (SDG’s). Onze programma’s dragen niet alleen bij aan mondiale doelen, maar bevorderen ook de persoonlijke ontwikkeling van de jonge generatie, waardoor ze zich voorbereiden om wereldburgers en toekomstige leiders te worden.

Heb jij ook het gevoel dat er zoveel dingen in je leven gebeuren die soms leiden tot stressvolle situaties? Dan moet je deze training bijwonen! In deze training zul je leren:

– Welke soorten stress er zijn
– Dieper ingaan op je stresssymptomen
– Hoe je stress beter kunt beheersen
– Laatste tips en tricks

Ronde 2 (15:15-16:15)

Amgen is een wereldspeler op het gebied van biotechnologie. Hun waarden, wetenschappelijk onderzoek en innovatie vormen de basis van het bedrijf. Van daaruit worden nieuwe ideeën en ontdekkingen verder ontwikkeld tot geneesmiddelen voor patiënten met ernstige ziekten.

Ben je klaar om je probleemoplossende vaardigheden op de proef te stellen? Doe mee aan deze spannende workshop van 1 uur waarin je zult helpen bij het oplossen van een echte technisch en productie-uitdaging waarmee Amgen, een toonaangevend biotechbedrijf, wordt geconfronteerd.

De workshop wordt gegeven door de Senior Manager of Digital Advancement. Zijn team gaat over de adoptie en implementatie van nieuwe digitale technologieën zoals robotica, machine learning en data-analyse om strategische doelstellingen te bereiken. Tijdens de workshop zul je brainstormen, in contact komen met klanten en de juiste vragen stellen om de beste oplossingen te vinden. Tijd is van essentieel belang, dus je moet snel denken en slimme beslissingen nemen. Patiënten wachten, en jij hebt de kracht om het verschil te maken. Ben je klaar voor de uitdaging?

UniPartners Tilburg is een academisch adviesbureau dat verbonden is aan de Universiteit van Tilburg. We maken deel uit van een ambitieus nationaal netwerk met een vestiging in elke universiteitsstad. Onze tweeledige missie is om studenten flexibele, praktijkgerichte adviesbijbanen te bieden, terwijl we bedrijven de kans geven om de nieuwste academische kennis in hun bedrijfsvoering op te nemen. We zeggen graag dat we de brug zijn tussen student en organisatie!

Bij UniPartners zijn persoonlijke ontwikkeling en persoonlijke branding enkele van onze belangrijkste waarden. Daarom bieden we alle Flow-leden een workshop over persoonlijke branding aan. In deze workshop leer je hoe je jezelf kunt branden, het belang van netwerken, hoe je een ‘elevator pitch’ kunt geven, hoe je jezelf kunt ontwikkelen en hoe je je kunt voorbereiden op je toekomstige carrière. Na deze workshop weet je wat belangrijk is voor eerste indrukken, hoe je je cv kunt organiseren en hoe je jezelf kunt definiëren en presenteren!

Mis deze kans niet om je toekomst vorm te geven en betekenisvolle connecties te leggen. Of je nu aan je academische reis begint of klaar bent om de volgende carrièrestap te zetten, onze Workshopdag heeft voor iedereen iets te bieden. Ben je alleen geïnteresseerd in 1 van de workshops of alleen de netwerkborrel, voel je vrij om je in te schrijven voor zoveel of zo weinig rondes als je wilt!

This form is currently closed for submissions.