In Aankomend Evenement, Evenementen

Ontdek je pad op de Workshopdag!

Ben je een eerstejaarsstudent die onzeker is over zijn toekomst? Of ben je een doorgewinterde student die zijn netwerk wil uitbreiden en zijn carrièreperspectieven wil vergroten? De Workshopdag vindt plaats op 7 maart van 14:00 tot 17:00 in Mindlabs.

Wat kun je verwachten:

  • Twee rondes met meerdere 1 uur durende workshops:
    • Perfect als je je hard- of softskills wilt verbeteren in specifieke domeinen.
    • Ontworpen om je duidelijkheid en richting te geven in je academische en professionele reis.
  • Netwerkborrel:
    • Leg contact met professionals uit diverse industrieën.
    • Maak waardevolle connecties voor jouw toekomst.

Aangeboden Workshops

Ronde 1 (14:00 - 15:00)

Working Talent

Als jij weet dat je het in je hebt om succesvol te worden in de wereld van IT en je bent nog niet uitgeleerd. Dan is een IT-traineeship van Working Talent dé way to go. In het IT-traineeship leg jij de verbinding tussen jouw studie en de arbeidsmarkt. Vanaf dag één ga jij werken met innovatieve technieken en tools, zodat jij vol vertrouwen start bij één van onze opdrachtgevers. Met een IT-traineeship krijg je na de fundamenten de kans om je te specialiseren op bijvoorbeeld Data/Software development of Business & IT.

Uiteraard krijg je naast vele hard-skills ook soft-skill workshops. Working Talent biedt jou nu de unieke kans om alvast een van de workshops te volgen die je ook zou krijgen als je bij hen begint! De workshop is dus zeer representatief en de perfecte gelegenheid voor jou om dit bedrijf te leren kennen. De workshop “De beste LinkedIn tips voor iedereen” zal ingaan op tips en tricks hoe je het beste LinkedIn profiel kan maken vanuit het oogpunt van een recruiter!

AIESEC

Word een beter leider met de “Leiderschap Masterclass” van AIESEC tijdens deze sessie vol met essentiële vaardigheden en inzichten voor elke leider. Ontdek verschillende technieken van leidinggeven, leer verschillende vormen van effectieve communicatie te beheersen en maak kennis met vele besluitvormingsstrategieën. Deze interactieve workshop is gecreëerdvoor toekomstige leidinggevenden die graag hun impact effectief en snel vergroten!

AIESEC is ‘s werelds grootste door jongeren geleide non-profitorganisatie en actief in meer dan 125 landen. Onze missie is om jongeren te empoweren door middel van internationale vrijwilligers- en stagekansen, variërend van 6 tot 72 weken. In onze opmerkelijke reis van 75 jaar hebben we met trots meer dan 5.000 interculturele uitwisselingen gefaciliteerd, wat de groei van moedige leiders over de hele wereld heeft bevorderd.

Als strategische partner van de Verenigde Naties zijn we toegewijd aan het bevorderen van de Duurzame Ontwikkelingsdoelen (SDG’s). Onze programma’s dragen niet alleen bij aan mondiale doelen, maar bevorderen ook de persoonlijke ontwikkeling van de jonge generatie, waardoor ze zich voorbereiden om wereldburgers en toekomstige leiders te worden.

Ronde 1 (15:15 - 16:15)

Fingerspitz

Fingerspitz is een bekroond Nederlands groeimarketingbureau dat uitblinkt in slimme online groei en expertise biedt op het gebied van strategie, digitale marketing, contentcreatie en data & automatisering in verschillende markten.

Deze sessie richt zich op de veelomvattende data- en automatiseringsactivatie van Fingerspitz. Van dataverzameling tot opslag, visualisatie, analyse en data-activatie.

In deze workshop kijken we met de deelnemers naar onze methodologie, waarbij we putten uit echte klantcases om onze aanpak te illustreren. Deelnemers krijgen resultaten uit data-analyse voorgelegd en worden uitgedaagd om met hypothesen te komen die deze inzichten in resultaten vertalen.

We kunnen bijvoorbeeld een klantcase presenteren met een clusteranalyse van klantgroepen. Deelnemers worden uitgedaagd om samen te werken aan het formuleren van hypotheses en acties op basis van de aangeleverde inzichten van Fingerspitz. Hierna kunnen we door met het doen van suggesties voor verdere analyses, optimalisaties van geautomatiseerde gegevensactivatie of aanbevelingen aan het bedrijf in het algemeen.

BOOM

BOOM uit Breda heeft als bureau voor strategie en communicatie dertig jaar ervaring. We helpen bedrijven en instellingen met hun toekomstgerichte vraagstukken, vol technologische, ecologische en maatschappelijke uitdagingen. Onder andere door middel van het ontwikkelen van een narratieve strategie. Tijdens de workshop “narratieve  strategie” duiken we in de theorie en gaan we zelf aan de slag met het schrijven van een narratief!

Waarom kiezen voor een narratieve strategie?

De totstandkoming van de bedrijfsstrategie en een visie voor de toekomst zijn van cruciaal belang voor iedere organisatie. Een goed plan komt pas van de grond met een overtuigende onderbouwing. Medewerkers werken vele malen effectiever en harder wanneer ze gemotiveerd en geïnspireerd zijn. En klanten zijn loyaler wanneer ze zich verbonden voelen met een organisatie of product. Het verhaal achter de strategie is dus minstens even belangrijk als de strategie zelf. ‘Narratieve strategie’ brengt deze twee onderwerpen bij elkaar.

Mis deze kans niet om je toekomst vorm te geven en betekenisvolle connecties te leggen. Of je nu aan je academische reis begint of klaar bent om de volgende carrièrestap te zetten, onze Workshopdag heeft voor iedereen iets te bieden. Ook als je gewoon een van de onderwerpen simpelweg interessant vindt ben je uiteraard van harte welkom. Ben je alleen geïnteresseerd in 1 van de workshops of alleen de netwerkborrel, voel je vrij om je in te schrijven voor zoveel of zo weinig rondes als je wilt!

20240307_Workshopday
Name
Name
First name
Last name
Interested in network drink
Terms and Conditions