1. Hoe zou jij je commissie omschrijven in drie woorden en waarom?

Ervaren, er zit mega veel ervaring in mijn commissie. Dat is misschien ook wel een beetje waarop we zijn uitgekozen maar het is erg goed te merken en fijn om mee te werken. We voelen ons soms wel een beetje oud, maar we noemen zelf liever ervaren haha.

Betrokken. Dit spreekt denk ik voor zich. De meesten van ons komen terug uit ‘Flow-pensioen’ om samen het lustrum op te zetten. We hebben allemaal nog een enorm hart voor Flow, en daarom ook zoveel zin om dit te doen.

Als laatste denk ik Feest, het lustrum is natuurlijk een groot feest. En dat moet natuurlijk ook een beetje in je bloed zitten wil je iets goeds neerzetten.

2. Tijdens de Oktoberborrel zijn de activiteiten voor het Lustrum bekendgemaakt. Naar welke activiteit kijk jij het meeste uit?

Dat moet haast voor iedereen wel het Gala zijn. Het is het perfecte plaatje. Netjes gekleed een weekend van luxe en onbeperkt eten en drinken beleven met al mijn vrienden van Flow. Dat klinkt perfect.

Het eind feest, pullen vullen, is stiekem ook wel een goede tweede en persoonlijke favoriet.

3. Hoe is het om commissaris te zijn van de Lustrumcommissie? In hoeverre is het anders dan een normaal commissarisjaar?

Ik ben erg trots op de eer dat ik dit mag doen. Ik denk dat het in grote lijnen niet mega veel verschilt. Het is alleen een véél grotere activiteit, waar je aan heel veel moet denken. Dingen zoals je eigen huisstijl, merch en socials ontwerpen en dergelijke dat doe je niet bij elke commissie. Daarnaast is het budget waarmee je werkt echt enorm vergeleken met een andere commissie. Maar het commissarisschap zelf is denk ik vrijwel hetzelfde als bij alle andere commissies.

4. Hoe is deze Lustrumcommissie anders dan de commissie van Lustrum III?

Oei, dat durf ik niet te zeggen. Ikzelf kwam er een jaar later pas bij. Dit moet ik denk ik aan een paar anderen van de commissie vragen. Die waren hier wel al bij, Meggie en Anneloes waren zelfs toen al bestuur!

5. Wat zijn je doelen qua commissie?

Een onvergetelijk lustrum. Dat mensen de dag voor Lustrum V nog met veel enthousiasme vertellen over Lustrum IV.

6. Als je niet naar tijd of geld hoeft te kijken, wat zou je dan willen organiseren?

Als geld geen rol speelde dan was het natuurlijk allemaal gratis, en qua activiteit denk ik een groot festival of cantus op TOP Week niveau.

 

 

 

lustrum-rein

Rein Vervoort
Lustrum Commissaris 2022-2023

Lustrumcommissaris 2022-2023

v.b.n.o.: Rein Vervoort (commissaris, boven afgebeeld), Bart Dijksterhuis (bestuursbuddy), Anneloes Meijer, Ivo de Haan, Marijke Fioole, Meggie Janssen & Milan Baars