Alle informatie rondom de impact van het Coronavirus op Studievereniging Flow kan op deze pagina gevonden worden. Neem contact op met de leden van het Dagelijks Bestuur als je verdere vragen hebt.

Let op: de informatie op deze pagina kan veranderen! Bekijk deze pagina regelmatig voor de laatste updates.

Statement

We leven op het moment in een onzekere en moeilijke tijd. Als vereniging zullen wij dus voortdurend anticiperen op de nieuwe maatregelen, net als ieder ander. Dit is zeer zeker niet altijd even makkelijk. Maar wij laten ons niet uit het veld slaan! We streven ernaar om, desondanks de maatregelen, toch te allen tijde voor onze leden klaar te staan en waar nodig te ondersteunen. Aan een gebrek aan enthousiasme en motivatie zal het in ieder geval niet liggen!

Mocht jezelf goede ideeën hebben of punten waar je tegenaan loopt in deze tijd, schroom niet om ons hierover te contacteren (secretaris@svflow.nl). Wie weet kunnen wij een activiteit of service opzetten om jou verder te helpen! Voor nu, blijf gezond en houd afstand!

Maatregelen

De maatregelen rondom corona ontwikkelen zich constant. Flow wordt hierbij geacht te anticiperen op de bestaande en nieuwe maatregelen. De huidige stand van zaken brengt het volgende met zich mee:

Alle fysieke activiteiten, die gepland staan, zijn afgelast. Alle activiteiten die georganiseerd worden, zullen in lijn zijn met de maatregelingen van het RIVM en de Rijksoverheid. Dit betekent dat de komende periode alleen de online activiteiten zullen plaatsvinden. Bekijk de activiteitenkalender voor meer informatie.

Alle vergaderingen en brainstormmomenten moeten online plaatsvinden om contactmomenten en reisbewegingen te beperken. Tot anders toegestaan vanuit het RIVM en de Rijksoverheid, zullen wij dus onze commissies streng adviseren om te vergaderen via een online medium, zoals Zoom. Voor Zoom heeft Tilburg University accounts beschikbaar gesteld aan haar studenten en medewerkers. Kijk hier voor meer informatie.

De Flowkamer blijft voorlopig nog gesloten. De kamerdiensten zullen dus vanuit huis voortgezet worden. Dit betekent dat wij geen brieven of pakketjes kunnen ontvangen en telefonisch niet bereikbaar zijn via het vaste telefoonnummer: 013-4664255. Het Dagelijks Bestuur is wel bereikbaar via het mobiele telefoonnummer (06-42951281), WhatsApp Business (013-4664255), social media en e-mail.

Contact

Voor het overzicht zetten we nog even op een rij wat dit betekent voor het contact leggen met de vereniging. Zoals eerder aangegeven, kunnen wij momenteel geen brieven en pakketjes ontvangen. Mocht je toch iets moeten sturen naar ons, dan adviseren we je dat je contact opneemt met onze Secretaris, Wouter Snik, via secretaris@svflow.nl. Verder zullen wij niet in staat zijn je telefonisch te woord te staan via het vaste telefoonnummer: 013-4664255.

We kunnen je telefonisch wel te woord staan via ons mobiele telefoonnummer: 06-42951281. Verder kun je ons altijd een bericht sturen op onze WhatsApp Business: 013-4664255. Daarnaast kunnen we je ook altijd verder helpen via e-mail of onze social media kanalen.